Werkconferentie Acceleratie in de kinderrevalidatie 
Op vrijdag 17 juni 2016 organiseert Visio een (werk)conferentie met als thema “Acceleratie in de kinderrevalidatie; greep op de visuo-motoriek!” Het doel is meer zicht te krijgen op de aard van de visuo-motorische problemen bij kinderen (problemen in de samenwerking tussen ogen en ledematen), de diagnostische middelen en de behandelmogelijkheden. Dit ontbreekt nu, terwijl de behoefte eraan groeit en samenwerking tussen verschillende revalidatiecentra wenselijk maakt.

Revalidatie(oog)artsen, (neuro)psychologen, orthopedagogen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten, werkzaam zowel buiten als binnen Visio, zijn uitgenodigd om deel te nemen. Visio-professionals mogen zich alleen na akkoord van hun manager aanmelden.

Met de werkconferentie neemt drs. Marjolein Dik, GZ-psycholoog/neuropsycholoog, na 35 jaar afscheid van Visio. Zij introduceert het thema van de dag. Dr. Christiaan Geldof, neuropsycholoog bij Visio, presenteert de recente bevindingen over de visuele en motorische ontwikkeling van ernstig vroeg geboren kinderen uit zijn promotieonderzoek.

Aan het programma voor de (werk)conferentie wordt momenteel hard gewerkt. Dit is eind maart beschikbaar.

 
 Praktisch
Begin: 17-6-2016 9:30 
Einde: 17-6-2016 16:30 
Locatie: Huizen (Bestuursbureau) 
  
Informatie en aanmelden 
Visio Academie, visioacademie@visio.org